La Neus es va sorprendre aparellant petons apedaçats pel temps, ordenant sentiments de cristall, dibuixant la por amb un llapis sense mina, esborrant els dies grisos, pintant un somriure per emmirallar-se, fent la llista de les abraçades per compartir, enumerant olors amb els seus colors, cosint les paraules del vent amb el collaret de somnis que li van regalar… La Neus avui ha ordenat la caixa dels somnis, que feia temps que no gosava obrir, per poder pintar l’arc de Sant Martí i començar a gaudir de la millor aventura… Entra dins el bosc del silenci, no hi ha paraules però les comença a imaginar, salten per tots els racons… la vocal que encapçala l’Alegria la vesteix de nimfa i la convida a unir-se a la festa de la llum, ella decideix deixar-se portar per aquesta nova aventura. La Neus avui ha ordenat, ha recordat i ha començat una gran aventura.   Gisela Puntí

El grup Mishima ens acosten “ordre i aventura” des del disc “Ordre i aventura” publicat el 2010 per Sones.

Clica i escolta el Catsons reflexió amb Mishima: