imagesCAUAUIXCM’adormo sobre un llit blau de calma, el meu cos descansa al teu costat en total harmonia…al cel de la cambra les estrelles hi són present i estem junts amb el batec dels cors de puntetes… Els cossos s’entrellacen agafats de la mà, descobreixen cada racó, cada secret, ballen al ritme de la nit…i diuen tot el què les paraules ara no gosen… de puntetes entrem al bosc dels somnis per no despertar els fantasmes de la nit i anem deixant pedretes per no perdre el camí.

De cop i volta, al mig de la negra nit, surten els núvols de les pors que fan brullar alguna llàgrima, però les apaga la calma i el batec del teu cor…els nostres cossos comencen un ball tranquil…una dansa per esborrar totes les pors amb el pinzell de la tendresa… de fons ens hi acompanyen les gotes de la pluja, el fort vent que m’agradaria que s’emportés les nostres pors i el desig que no s’apagui…i junts enmig de somriures poder crear la millor melodia. Les nostres mirades es fonen en un niu de paraules tendres i la teva pell regalima dins la meva pell, som dos cossos units estimant-nos.                                                                                 Gisela Puntí

La Beth ens acosta “de puntetes” des del seu primer disc en català “segueix-me el fil” editat per la discogràfica Música Global el 2010.

Escolta el Catsons reflexió de puntetes…