Aquell dia amb Mossèn Dalmau

Arxiu històric - 1/06/2012

L’11 de maig del 1966, un grup de 130 capellans es concentrava als voltants del Palau Episcopal primer i a la Catedral després. Era la una del migdia, i els capellans que allà es van aplegar ho van fer amb la intenció de lliurar un manifest de protesta pels maltractaments rebuts contra un dirigent universitari, Joaquim Boix, i el manifest es volia lliurar al comissari polític, Antoni Joan Creix, conegut per haver estat el responsable de nombrosos “maltracte” dins les dependències de la comissaria de la Via Laietana.
Aquest fet, aquesta manifestació, ens la va explicar i recordar l’organitzador Mossèn Dalmau (1926), Josep Dalmau i Olivé.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes