Paco Valladares a COMRàdio

Arxiu històric - 19/03/2012

Paco ValladaresL’actor Paco Valladares ha mort aquest 17 de març de 2012 a Madrid als 76 anys. Valladares ha desenvolupat la seva carrera artística al llarg de 55 anys en teatre, cinema i televisió, mitjans en què ha destacat per la seva veu, que li va permetre també gravar diversos discos de música i de poesia. A més, durant més de trenta anys va doblar la veu de grans actors internacionals, com Jeffrey Hunter, Richard Burton,  Clint Eastwood o Robert Redford.

Recordem el pas de Paco Valladares per la COM el 22 de desembre de 1999 a Les tardes amb Elisenda Roca, amb motiu de la representació de l’obra Trampa mortal al Teatre Goya.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes