Manuel de Solà-Morales a El dia a la COM

Arxiu històric - 28/02/2012

Manuel de Solà-MoralesAquest 27 de febrer ha mort a Barcelona l’arquitecte i urbanista Manuel de Solà-Morales (1939-2012).

Ha tingut el mèrit històric d’obrir la ciutat al mar durant els Jocs Olímpics. Un home que també ha estat fitxat a ciutats de tota Europa com Oporto, Berlín o Anvers, on ha creat espais públics innovadors. El 2009 va ser un dels guardonats amb les Creus de Sant Jordi.

L’any 2009 era entrevistat per Jordi Duran a El dia a la COM. A la conversa hi apareixia la crisi econòmica que posava a prova els grans projectes urbanístics d’arreu del món, i Barcelona no era una excepció. La capital catalana estava veient com alguns dels seus projectes estrella entraven com a mínim en una fase d’interrogants.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes