Josep Maria de Sagarra a Calidoscopi

Arxiu històric - 23/01/2012

Poema de nadal

El 2011 es complien els 50 anys de la mort del poeta,  novel·lista, dramaturg, periodista i traductor català Josep Maria de Sagarra (1894-1961).

Aquest dilluns 23 de gener tindrà lloc un homenatge al Palau de la Música i el 13 de febrer un altre a l’Ateneu de Madrid promoguts per la Generalitat.

COMRàdio ofereix una programació especial el mateix 23 de gener a partir de les 8 del vespre amb l’emissió d’un programa especial de Calidoscopi amb Lluís Marrasé i a partir d’un quart de deu de la nit Ràdio-Teatre amb l’obra Assassinat de la senyora Abril, produïda per la Ràdio Municipal de Terrassa.

En aquest bloc de l’Arxiu Històric de la COM us oferim un Calidoscopi dedicat al Poema de Nadal de  Josep Maria de Sagarra,  emès el 27 de desembre de 2009, en les veus de Lola Lizarán i Alfred Luchetti.

1 comentari Josep Maria de Sagarra a Calidoscopi”

  1. Toni Subirana escrigué:

    Gràcies Lluís, he estat escoltant el programa especial de Sagarra pensant que tu almenys faries una menció al meu disc que és l’unic monogràfic dedicat al poeta i que ara he reeditat. Recordo molt bé els teus elogis quan el vaig enregistrar però ara…res, ni una menció, has buscat cançons a sota les pedres per no posar cap meva. Molt bonic!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes