2007 Ramon Miravitllas

Ramon Miravitllas donava pas a Carme Defez en el programa La nit del 20 de desembre de l’any 2000: el serveis informatius de COMRàdio aportava noves dades sobre l’assassinat aquell matí del guàrdia urbà Juan Miguel Gervilla a mans de la banda terrorista ETA.

Noves pistes i les empremtes digitals que els assassins havien deixat a l’interior del cotxe obrien noves línies d’investigació sobre l’activitat del Comando Barcelona. Era el cinquè atemptat –quart amb víctima mortal- que el grup armat havia portat a terme a Catalunya des del trencament de la treva.

Escoltàvem les paraules del ministre de l’interior, Jaime Mayor Oreja, i dels altres protagonistes d’una jornada marcada pel dol. Ramon Miravitllas parlava en directe amb Fernando Savater i escoltàvem l’anàlisi del nou panorama polític que deixava aquest terrible atemptat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes