Giménez

Era el 20 de desembre de l’any 2000: aquell matí el guàrdia urbà Juan Miguel Gervilla, natural d’Esplugues, va rebre dos trets que li van segar la vida. Els fets van tenir lloc a Barcelona, concretament a la cruïlla entre l’avinguda Diagonal i el carrer Numància, quan la víctima es va acostar a un Fiat Punto vermell i els ocupants van obrir foc.

Un nou atemptat de la banda terrorista ETA tornava a causar commoció entre els ciutadans. Miquel Giménez, presentador de l’Això no toca a la COM, no es va poder estar de parlar obertament dels seus sentiments en relació al que havia passat aquell matí. No era gens fàcil, les preguntes sense resposta s’acumulaven a l’interior del seu cap i volia compartir aquesta experiència  amb els oients.

El conseller d’interior del govern de la Generalitat, Xavier Pomès, parlava en directe amb el conductor de l’Això no toca per tractar d’aclarir el que havia passat; al mateix temps, Pomès va apuntar possibles mesures per acabar amb el Comando Barcelona.

L’amarga realitat es tornava a imposar aquella jornada del 20 de desembre de l’any 2000. Us deixem, ara, amb el programa sencer.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes