Aniversari de la mort de Carrero Blanco

Arxiu històric - 20/12/2011

Carrero Blanco

El 20 de desembre de 2010, Ramon Miravitllas a La nit, recordava l’atemptat contra el president del Govern franquista Luis Carrero Blanco. Ho feia en conversa amb l’historiador ex coronel Gabriel Cardona (1938-2011) que moria unes setmanes més tard. És autor del llibre d’humor sobre el franquisme Cuando nos reíamos de miedo. Crònica desenfadada, sentimental, irònica del franquisme. Un règim que no tenia gens de gràcia.

També recuperem el programa Aquell dia amb el periodista d’investigació Xavier Vinader, emès el 25 de març de 2000, en el que es recordava aquell 20 de desembre de fa 38 anys.

Per acabar, us oferim l’edició de La nit del 3 de maig de 2011 en que la convidada era la periodista Anna Grau, autora del llibre De cómo la CIU eliminó a Carrero Blanco y nos metió en la guerra de Irak.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes