Maig 2006. Aquell dia amb Joan Baptista Humet

Arxiu històric - 1/12/2011

Joan Baptista Humet

Fa 3 anys, el 30 de novembre de 2008,  ens deixava el cantant Joan Baptista Humet (1950-2008). En aquesta edició de l’Aquell dia era el convidat, per tal de recordar el 31 de juliol de 1971, quan va guanyar el premi Dorna amb la cançó Kristine en el festival Bahía de Vigo cantant en català.

Aquest programa que recuperem avui, del 6 de maig de 2006,  suposa també un canvi temporal a la presentació del programa. Josep Maria Francino substitueix a Ferran Mascarell que havia estat designat conseller de cultura de la Generalitat de Catalunya en el govern presidit per Pasqual Maragall.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes