Possessio01

El diputat de Govern Local de la Diputació de Barcelona l’any 2006, Antoni Fogué, en representació del president del Consorci de Comunicació Local, va presidir el divendres 15 de desembre de 2006 l’acte de presa de possessió del nou director general de COMRàdio, Francesc Triola. L’acte va tenir lloc a les instal•lacions de l’emissora a les 12:00 h. del migdia., amb la presència del personal de la COM. Triola susbtituia a Jordi Llonch que era el director general des de l’any 2000.

Llonch es va dirigir als assistents amb unes paraules de comiat. Després Francesc Triola va marcar les línies de la nova direcció, fer una cosa diferent, donar servei al món local, ser generadors de continguts per transmetre per tots els mitjans possibles i establir complicitats amb la XAL i La Malla.

En el seu torn, Antoni Fogué va tenir paraules d’agraïment per Jordi Llonch i va oferir recolzament al nou director per tal de donar continuïtat i actualitzar el model de servei local de la COM de cara als propers anys.

Possessio02

1 comentari Fa 5 anys Francesc Triola era nomenat nou director general de COMRàdio”

  1. Eudald escrigué:

    Enhorabona Quico!!! … Una abraçada gran!!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes