Recordem Paco Candel

Arxiu històric - 23/11/2011

Paco Candel

En l’aniversari de la mort de l”escriptor Francisco, Paco Candel, (1925-2007) autor del llibre Els altres catalans, un estudi periodístic i sociològic sobre els inmigrants, col·laborador en diversos diaris i revistes com l’Avui i Serra d’Or, us oferim la possibilitat d’escoltar fragments del seu pas per COMRàdio.

Afiliat al PSUC, va ser senador i regidor de cultura a l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, Creu de Sant Jordi l’any 1983 i Medalla d’Or de la Generalitat l’any 2003.

Podeu coneixer els detalls de la vida de Francisco Candel al Tal com som amb Jordi Sacristán emès la temporada 1997/1998, seguir la conversa que mantenia amb Ramon Muntaner i Ferran Mascarell a l’Aquell dia en que recordaven el 23 d’abril de 1964 quan es va publicar Els altres catalans, l’entrevista de Joan Barril a La República quan havia rebut la Medalla d’Or de la Generalitat i finalment la darrera entrevista concedida en el seu domicili  i al programa Tal com som el 19 de desembre de 2005.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes