20-N 1975. Mor Franco

Arxiu històric - 22/11/2011

Franco

Un cop passat l’aniversari de la mort del dictador Francisco Franco, el 20 de novembre de 1975, recuperem tres programes de l’Aquell dia en que es tractava el franquisme des de diferents punts de vista.

La mort de Franco amb el periodista Joan Oliver autor del llibre El 20N a Catalunya, el maig de 2001, l’ensenyament durant el franquisme amb el periodista Rafael Pradas, el febrer de 2002  i  les presons durant el franquisme amb Maria Salvo, el juliol de 2003.

En aquests programes hi podreu escoltar la música de Abba, Ia-Batiste, George Harrison, The Shadows, Gilbert Bécaud, Ella Fitzgerald i Celia Gámez.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes