Novembre 2001. Recordant Ernest Lluch

Arxiu històric - 21/11/2011

Ernest Lluch recordant

COMRàdio vol retre el seu particular homenatge a un estret col·laborador de la casa, una persona admirable per la seva senzillesa, que va deixar un buit irreemplaçable aquell tràgic 21 de novembre de l’any 2000. Aquest espai que ara us oferim, titulat Recordant Ernest Lluch, reconstrueix la figura de l’Ernest a través de la veu d’aquells que el van conèixer i el van estimar: la curiositat, la tolerància, el seu amor pel diàleg com a font de coneixement, l’espiritualitat, la xafarderia i la seva predilecció per la màxima “atreveix-te a pensar”, entre altres moltes coses, són alguns dels motius que van servir als entrevistats per parlar de la pèrdua d’una persona molt propera.

Us deixem amb aquest programa especial, emès el 18 de novembre de 2001 (primer aniversari de la mort de l’Ernest), que va comptar amb el guió i la presentació de Jordi Sacristán, les col·laboracions de Francesc Triola i Vanessa Raja, i alguns fragments musicals del concert homenatge que va tenir lloc a l’auditori Kursaal de Sant Sebastià aquell mateix any.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes