lluch

El 21 de novembre de l’any 2000 ETA tornava a convulsar la ciutadania amb l’assassinat d’Ernest Lluch, un prestigiós catedràtic d’economia, polític respectat i gran comunicador, però per damunt de tot, una persona molt propera i estimada.

Han passat onze anys d’aquest atroç atemptat que acabava amb la vida d’un home obert, dialogant i valent en la defensa de les seves conviccions. Des del Bloc de l’Arxiu Històric de COMRàdio volem recordar l’Ernest Lluch amb aquest programa especial elaborat pels serveis informatius de l’emissora l’endemà de la tràgica notícia de la seva mort. Jordi Sacristán era l’encarregat de presentar aquest informatiu des de la seu del PSC (partit amb què havia militat Lluch) al carrer Nicaragua.

Les mostres de condol i d’impotència per una mort que ningú no s’explicava s’anaven succeint: un afectadíssim Miquel Iceta parlava als micròfons de la COM afirmant que els terroristes havien matat una persona molt apreciada, però que no podrien acabar amb els seus ideals. Gràcies a l’equip d’informatius de la casa, desplegat per la Plaça Sant Jaume, la delegació del Govern, la seu del PSC i el Congrés dels Diputats, escoltàvem les reaccions dels polítics i la consternació general per aquesta mort.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes