Alberto Oliveras

El periodista Alberto Oliveras, una de les veus radiofòniques que formen part de la vida de les persones, ens va abandonar el 14 d’octubre de 2010 a la ciutat de París. Des de COMRàdio hem volgut recordar l’home que va instaurar una nova manera d’entendre la ràdio com a servei públic. Ho va fer amb el seu  programa Ustedes son formidables, que va formar part de la programació de la cadena SER durant disset anys.

Alberto Oliveras 2

Us oferim l’entrevista que Ramon Muntaner i Ferran Mascarell van realitzar a l’Alberto per a l’espai Aquell dia de la sintonia de COMRàdio; era el 17 de febrer de 2001. Tots tres van parlar dels inicis del periodista a París, on escrivia reportatges que posteriorment enviava a la revista Destino i feia de corresponsal per a la cadena SER. També van recordar la jornada del 18 d’octubre de 1960, un dia molt plujós a Madrid que va donar el tret de sortida per a l’emissió de l’espai Ustedes son formidables; el programa, centrat en la solidaritat, va aconseguir un gran impacte mediàtic de forma gairebé immediata. Ramon Muntaner contactava amb Vicente Ferrer: aquest gran amic de l’Alberto va voler parlar des de la Índia de les vivències que havien compartit junts.

Podeu escoltar aquesta emotiva entrevista a Alberto Oliveras, un home de ràdio que al llarg de la seva trajectòria havia estat guardonat amb tres premis Ondas i el Premi Nacional de Ràdio.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes