La Diada Nacional del 2010 a la COM

Arxiu històric - 8/09/2011

Article 2010 L’acte institucional de la Diada Nacional de l’11 de setembre del 2010, des del Parc de la Ciutadella, va ser transmès per COMRàdio per l’equip de l’Eureka! amb Mònica López al capdavant i amb l’Albert García, periodista dels serveis informatius.

Un cop més el director artístic de l’acte va ser Joan Ollé. Les actuacions van anar a càrrec de La Cobla Ministrers de l’Aula de Sons de Reus, Cor Lieder Càmera, Xavier Ribalta, Josep Maria Espinàs, Gisela Bellsolà, Franca Masu, Claudio Gabriel Sanna, , Joan Anguera, Toti Soler, Ester Nadal, Artur Gaya, Miquela Lladó, Miquel Gil, Sílvia Bel i Vox Populi. Va conduir l’acte Rosa Renom.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes