20110725 Estiu

  • La programació d’estiu de COMRàdio continua sent una clara mostra de la participació de les emissores municipals, que produeixen o coprodueixen programes que arriben al conjunt del públic de Catalunya. Emissores de 12 pobles i ciutats sumen les seves produccions a la graella estiuenca de COMRàdio, que s’ha presentat a algunes de les localitats des d’on es realitzen el programes.
  • Així, Mataró ha estat la primera ciutat que ha acollit la presentació de la programació d’estiu de COMRàdio. Mataró Ràdio ha ofert un programa especial des de la platja del Varador, en el qual s’ha donat a conèixer la programació estiuenca de l’emissora de la capital del Maresme i la de COMRàdio, que inclou el programa despertador Com llevar-se, que David Gelonch i Ivan Llensa realitzen des de Mataró Ràdio per a tota la xarxa d’emissores. A aquest programa especial, conduït per M. Lluïsa Aranaz hi ha participat el Director General de COMRàdio, Francesc Triola i l’alcalde de Mataró, Joan Mora.
  • L’auditori del Museu Industrial del Ter de Manlleu ha acollit la presentació del programa Música.cat, que produeix Ràdio Manlleu per a la xarxa de COMRàdio. Musica.cat amb Ramon Soldevila i Anna Traveria retroba cançons oblidades i les darreres novetats del panorama musical català. L’acte ha comptat amb la presència del regidor de cultura de l’Ajuntament de Manlleu, Àlex Garrido.
  • El tinent d’alcalde de Presidència de l’Ajuntament de Sabadell, Juan Carlos Sànchez, ha presidit la presentació a la co-capital del Vallès Occidental, des d’on Jordi Saura realitza L’esperit de la festa, un espai dedicat a difondre totes les expressions de la cultura popular catalana que produeix Ràdio Sabadell i que s’incorpora a la graella d’estiu de la COM els caps de setmana.
  • El Casino de Granollers ha acollit la presentació del programa Bar Bodega Tuyus, que el músic Miqui Puig presenta des de Ràdio Granollers. L’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i la regidora de cultura i comunicació, Alba Barnusell, han acompanyat Miqui Puig, que ha explicat que al seu Bar Bodega Tuyus s’hi podran escoltar actuacions musicals de grups de diversos estils, així com reflexions dels cantants i dels seus amics, totes les tardes de dilluns a divendres a partir de les 19.30 hores.
  • L’alcalde d’Olesa de Montserrat, Salvador Prat, i el regidor de comunicació d’aquesta localitat, Jordi Martínez, han encapçalat la representació institucional a la presentació del programa Moments d’Òpera que condueix Albert Galcerán i que COMRàdio co-produeix amb Olesa Ràdio.
  • El director general de COMRàdio, Francesc Triola, ha destacat que “es consolida el model de xarxa de COMRàdio, un model «policèntric» que ens permet oferir una programació que reflecteix la realitat del país, de l’Alt Empordà al Montsià i de la Vall d’Aran a la Terra Alta, un país amb multicapitalitat, en el qual cada emissora n’és el centre”. COMRàdio converteix en capçaleres de la xarxa local les d’emissores que emeten i produeixen programes per al públic del conjunt de Catalunya. Aquest esperit de col•laboració es tradueix, a més dels espais ja citats, amb Bad Music amb Ràdio l’Hospitalet, Escola de Sirenes amb Ràdio Arenys, Sound System’ amb Ràdio Premià de Mar, Jazz Club amb Ràdio Municipal de TerrassaEls més sonats amb Ràdio Berga i Va de Castells amb Ràdio Televisió de Vilafranca.

2011 Estiu Recull Premsa Territorials

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes