images

Josep Cuní rebia a José Saramago als antics estudis de COMRàdio a la Gran Via. Podeu escoltar una conversa de més de 30 minuts a Els matins amb Josep Cuní.
L’escriptor portuguès i premi Nobel de Literatura José Saramago moria el 18 de juny de 2010 al seu domicili de Lanzarote als 87 anys, a causa d’una leucèmia crònica. L’escriptor es trobava acompanyat per la seva dona, la traductora, Pilar del Rio.

Saramago, nascut el 16 de novembre de 1922 en el llogaret portuguès d’Azinhaga, havia passat una nit tranquil·la, havia esmorzat amb normalitat i havia mantingut una conversa amb la seva dona. De sobte es va sentir malament i, en pocs minuts, moria.

L’escriptor va ser incinerat a Lisboa.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes