Recull de “La Passió” a COMRàdio

Arxiu històric - 20/04/2011

La PassióPodeu escoltar un recull de fragments de diferents adaptacions radiofòniques de “La Passió“. Fins l’any 2006, sota la direcció de Programes de Josep Maria Francino, es van enregistrar a l’estudi 1 de la COM, les passions de Olesa de Montserrat (La Passió, Mort i Resurrecció de Nostre Senyor Jesucrist), Esparreguera (La Sagrada Passió de Jesucrist), Cervera (Crist, misteri de Passió), Molins de Rei (La sacra Passió del Natzaré), Sant Feliu de Codines (Els 4 llibres de l’Evangeli), Albinyana (Pàgines de Passió), Llinars del Vallès (Veniu a mi)… La coordinació de les gravacions estava a cura de Toni Mascaró i Juan Sánchez. Els tècnics van ser Ramon Lluís Corominas, Juan Antonio Santiago, Anna Mauri i José Manuel Gálvez, entre d’altres. Si cliqueu damunt de la foto podreu veure un àlbum amb algunes fotos dels enregistraments.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes