COMQuehasdinat_facebook

 • Aquest divendres 25 de febrer, el programa Que has dinat? viatja fins a Blanes i s’emet en directe des de l’emblemàtica Casa Saladrigas. El programa de COMRàdio presentat per Sergi Mas es fa i s’emet en directe cara a cara amb el públic de Blanes amb motiu de la 68a edició de la Copa del Rei d’hoquei patins. Casa Saladrigas acollirà aquest show radiofònic que s’emet de dilluns a divendres entre les 14.30 i les 16 hores.
 • La Copa del Rei d’hoquei patins és un esdeveniment esportiu de primer ordre on enguany participen: el Sather Blanes, el Roncato Patí Vic, el Reus Deportiu, el FC Barcelona Sorli Discau, el CP Vilanova, el Coinasa Liceo, el Noia Freixenet i el Moritz CE Vendrell.
 • Per Casa Saladrigas participaran el regidor d’esports de la vila de Blanes, Xavier Oms; el president de la Reial Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, i el de la Federació Catalana, Ramón Basiana. També passaran pel programa de la COM els principals protagonistes dels equips participants a la Copa del Rei de hoquei patins com: Josep Ridaura i Ramón Benito, president i entrenador respectivament del Sather Blanes, el conjunt amfitrió, i Quim López, entrenador del Roncato Patí Vic, el vigent campió de la competició, entre d’altres.
 • Aquest divendres, Que has dinat? de la COM s’emet en directe cara a cara al públic des de la Casa Saladrigas (C. de l’Esperança 48,) de Blanes entre les 14.30 i les 16 hores.

2 comentaris Que has dinat?, en directe aquest divendres des de Blanes”

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Antoni Mascaro and Antoni Mascaro, Antoni Mascaro. Antoni Mascaro said: Avui a les 14.30 a COMRàdio Que has dinat? amb Sergi Mas, en directe aquest divendres des de Blanes – http://bit.ly/gBLHDq […]

 2. carles bros escrigué:

  Felicitats Sergi,
  Enhorabona al periodista Ignasi Trapero per la pregunta a Caranca. Felicitats per la seva professionalitat, molt per sobre de la resta.
  Com pot ser que ningú pregunti a Mourinho si veu que els seus jugadors fan accions agresives?
  Que no li preguntin si creu que els arbrits només perjudiquen al seu equip i mai al contrari?
  Que si no creu que va ser una injusticia acavar amb 10 quan havien d’acavar amb 9?
  La veritat es que no ho entec. El Madrid ha perdut la carta de navegar.
  Salut !!! i a veure si guanya l’Espanyol
  Carles Bros
  desde l’Empordà.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

  Etiquetes