Mil cretins

Us oferim tres moments de la pel·lícula Mil cretins del director Ventura Pons, filmats als estudis de COMRàdio. A més dels actors professionals hi ha una petita incursió del nostre company Siscu Baiges. El muntatge d’aquests imatges l’ha realitzat Joan Antoni Calderón.

Quinze històries, contemporànies i algunes històriques, basades en relats de Quim Monzó i dirigides per Ventura Pons, on, en clau d’humor i amb valentia, es passa comptes amb el dolor, la vellesa, la mort i l’amor però sobretot amb l’estupidesa humana, sense concessions, mirant a la cara el díficil equilibri entre vida i misèria humana.

Els actors que surten en aquest fragment,

Daniel Brotto
FRANCESC ORELLA
David Guillot
DAFNIS BALDUZ
Vall·llosera
MINGO RÀFOLS
Carme
MARTA MILLÀ
Noia
CAROL BADILLO

YouTube Preview Image

1 comentari COMRàdio a la pel·lícula Mil cretins de Ventura Pons”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Antoni Mascaro, Antoni Mascaro. Antoni Mascaro said: Algunes imatges de la pel·lícula Mil cretins de Ventura Pons van ser filmades als estudis de #COMRàdio – http://bit.ly/haAjBz […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes