2002 Anna Murgadas

L’Anna Murgadas era al capdavant d’aquest espai, que formava part de la programació d’estiu de la COM entre els anys 1999 i 2002. Podeu escoltar la veu del cuiner Santi Santamaria en el paper del sàdic assassí d’origen alemany Georg Grossman. Per als que no sapigueu qui era, es tracta d’un individu nascut a la segona meitat del segle XIX, famós perquè es dedicava a assassinar les seves víctimes (dones, majoritàriament) per convertir-les en frankfurts que venia a l’estació de trens de Silesia. Un personatge molt escabrós que el Santi va interpretar amb el seu particular sentit de l’humor.

Podeu prendre nota d’alguna recepta que el Santi ens revelava mentre donava vida al Georg Grossman; i no patiu, que en cap cas feia servir com a ingredient la carn humana.

Us convidem a passar una estona entretinguda amb aquesta edició d’El club dels assassins.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes