COMExtraradi_avatar

Amb motiu de la mort del cuiner Santi Santamaria el programa Extraradi ha demanat la valoració sobre la seva figura al cuiner i explorador del programa Quico Vera.

El programa ha remès una ruta urbana enregistrada amb ell passejant per Sant Celoni, el desembre de 2010. Finalment, Olga Vallejo ha parlat amb Gemma Pascual, periodista de l’emissora consorciada Punt Set Ràdio Sant Celoni.

1 comentari Impressions en la mort de Santi Santamaria a l’Extraradi”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Albert Solé and Antoni Mascaro, Antoni Mascaro. Antoni Mascaro said: Esta tarde en #COMRàdio el programa #Extraradi ha dedicado un tiempo a #Santi Santamaria – http://bit.ly/fTKG0l […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes