Gener 2005. El Club amb Eduard de Vicente

Arxiu històric - 15/02/2011

20090902 Eduard de Vicente

Amb la col·laboració de El Periódico, a COMRàdio es va emetre durant tres temporades (2004-2007) el programa El Club. Us deixem escoltar l’edició del 30 de gener de 2005, presentada per Eduard de Vicente. Formaven part de l’equip del programa, Alfred Picó, Núria Costa, Víctor Endrino, Patrícia Lainz, Carles Garde, Elena Parreño i el tècnic de so Ignasi Rodríguez. Entre d’altres temes un reportatge sobre el concert de Bryan Adams al Palau Sant Jordi, al que van ser convidats quatre oients del programa, i un altre reportatge sobre el lliurament anual dels Premis Català de l’any 2004. En aquella ocasió li va correspondre l’honor al cantant Joan Manuel Serrat. La gala va ser presentada per Josep Cuní.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes