Especial Premis Goya 2000 amb Kiku Sanchís

Arxiu històric - 9/02/2011

Premis Goya

Aquest proper diumenge dia 13 de febrer tindrà lloc la cerimònia de lliurament dels 25 Premis Goya.  L’any 2000, fa 11 anys, la gran guanyadora de la nit va ser la pel·lícula de Pedro Almodóvar,  Todo sobre mi madre.

En aquella ocasió la cerimònia dels Premis Goya va tenir lloc a Barcelona i COMRàdio va realitzar un programa especial presentat per Kiku Sanchís. Des de l’Auditori de Barcelona, les intervencions de Núria Perales, Carme Defez i Empar Moliner. A la producció, Oscar Fornells. A la realització tècnica a l’exterior Jordi Martos i Joan Antoni Calderón i als estudis Anna Mauri. A la taula dels estudis de COMRàdio, Carles Vidal i Kiku Sanchís.

Us deixem amb els darrers minuts d’aquella transmissió i les paraules de Pedro Almodóvar.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes