L'Espluga RàdioB

L’Espluga FM Ràdio, al 107.4 FM,  estrenava noves instal·lacions el 26 de gener de 2002 a la seu de l’Antic Hospital. Era coincidint amb  la Fira Multisectorial de Sant Vicenç a l’Espluga de Francolí a la Conca de Barberà. El director en aquell moment era Miquel Moya. La ràdio la feia gent molt jove. S’havia inaugurat el 1982 i durant el trasllat de l’emissora havia deixat d’emetre.

El seu cap d’informatius el 2002 (tenia 16 anys) i director el 2011, Xavier Lozano, ens ha fet arribar l’àudio d’aquests connexions de l‘Scratch, amb entrevistes als presentadors del programa Mos fotran la bronca, al grup musical Leña al mono i altres companys de l’emissora.

Jofre Font al front de la unitat mòbil i Joan Antoni Calderón amb Itziar Seguí, a la realització tècnica, a l’Scratch amb Marta Montagut.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes