Sergi Mas2

El director i presentador de “Que has dinat?”, Sergi Mas, ha estat escollit confrare d’ honor de la Festa del Cargol 2011 organizatada per la Confraria gastronòmica del Cargol i que se celebrarà el proper dilluns 7 de febrer a partir de les 13 h al restaurant Can Soteras de Barcelona situat a la cantonada de la Diagonal amb el Passeig Sant Joan de Barcelona.

Els altres confrares d’honor d’aquesta edició són José Corbacho (actor y director de cine); Lita Claver “La Maña” (vedette del Paral·lel); Godoy (humorista); David Barrufet (exjugador de handball); Pere Ponce (actor); Martina Klein (actriu y model); Javi Rodríguez (jugador del Barça Fútbol Sala); Kike del Olmo (fotògraf); Roberto  Heras (exciclista); J. Luis Galilea (exjugador de basket); Iván Pérez (waterpolista); Francesc de Haro (advocat); Sophie Evans (actriu de cine porno); Dr. Eduard Estivill (metge especialista en el tractament de la son) i Raúl Baena y Joan Verdú (jugadors del RCD Espanyol).

Pel que fa als altres guardons, la Reina del Cargol d’aquesta edició és la nedadora Mireia Belmonte; La Cargolin-la d’or és l’ actriu Mónica Randall; El Confrare d’or és el periodista Luis del Olmo i el Cargol Periodístic es per a l’Olga Viza.

1 comentari Sergi Mas escollit confrare d’ honor de la Festa del Cargol 2011”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Què has dinat? COM, Sergi Mas. Sergi Mas said: Avui dilluns. Un dia maco. Sergi Mas, escollit confrare d’ honor de la Festa del Cargol 2011 – http://bit.ly/ePI4bd […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes