Sergi Mas 1 b

Amb motiu de les festes decennals de la Mare de Déu de la Candela, el programa de la COM s’emetrà des de l’Institut d’Estudis Vallencs.

Aquest divendres 4 de febrer, el programa Què has dinat? viatja fins a Valls i s’emet en directe des de l’Institut d’Estudis Vallencs (IEV). El programa de COMRàdio presentat per Sergi Mas es fa i s’emet en directe des de Valls amb motiu de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela. L’Institut d’Estudis Vallencs acull aquest show radiofònic que s’emet entre les 14.30 i les 16 hores, i que aquest divendres 4 de febrer dedicarà el gruix de programa a l’esport vallenc.
Mas, estarà acompanyat de l’alcalde de Valls, Albert Batet i dels protagonistes de les principals entitats esportives de la capital de l’Alt Camp. Per la sala d’actes de l’IEV passaran: Jordi Pascual (president del CB Valls), Manel Odina (president de la secció de bàsquet de l’Associació d’alumnes i ex alumnes de l’Escola del Treball), Albert Company ‘Beto’ (capità de la UE Valls), Josep Maria Dalmau (president de l’Escola Valls Futbol) i Roger Bordas (secretari de l’Atlètic Valls. A més, també hi assistirà Miquel Àngel Iglesias, ex ciclista professional.
L’entrada pel públic per veure Que has dinat? és lliure fins a completar l’aforament de la sala d’actes de l’IEV (C. Jaume Huguet, 1)

1 comentari Sergi Mas i el Que has dinat? en directe aquest divendres des de Valls”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Antoni Mascaro, Antoni Mascaro. Antoni Mascaro said: Mañana COMRàdio emite el programa Que has dinat? presentado por Sergi Mas desde Valls con motivo de las "decennals" – http://bit.ly/hyp3fu […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes