2005 Aniversari cartell

Tot l’equip del programa presentat per Miquel Giménez, S’ha acabat el bròquil, es desplaçava fins a Premià de Mar el 5 de juliol de 2005. El motiu era el 20è aniversari de l’emissora consorciada Ràdio Premià de Mar, en aquell moment dirigida per l’actual directora de continguts de COMRàdio, Núria de José.

Li donem les gràcies a Carles Solé de Ràdio Premià de Mar, pel material fotogràfic que ens ha fet arribar perquè en els pròxims dies poguem recordar alguns dels moments més interessants de la història de l’emissora.

L’equip de S’ha acabat el bròquil estava format per Jaume Fígols, Francesc Murgadas, Idoia Estadella i Quique Azcona. En els serveis exteriors Joan Antoni Calderón i Lluís Sánchez s’ocupaven d’aquesta transmissió.

El programa va ser emès en directe per la COM des de la Plaça de la Vila. Ràdio Premià de Mar emet pel 95.2 FM.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes