20110131 Aula COM publicitat

Aquest dilluns a la tarda s’ha iniciat un nou cicle de Eines COM, l’Àula de Formació de COMRàdio.

Sota el títol La creativitat i publicitat radiofònica, la primera sessió ha estat a càrrec d’Anna Fajula, professora de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La seva tasca docent i investigadora se centra bàsicament en els aspectes relacionats amb la creativitat publicitària.
L’Aula de formació de COMRàdio està  dirigida i coordinada pel periodista Enric Sopena, i aquest segon cicle del curs  2010-2011 consta de 4 sessions  que es desenvoluparan  fins el 14 de març i que van adreçades a creatius i publicitaris d’emissores municipals
La docència d’aquest nou cicle de l’Aula de Formació  serà impartida per diferents professors del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat  de la UAB, tots ells membres del Grup de Recerca en Publicitat i Comunicació Radiofònica, entre els docents hi figuren a més d’Anna Fajula, Armand Balsebre, Mª Luz Barbeito i Juan José Perona.
Les quatre sessions abordaran qüestions com ara la creativitat publicitària i mercat local, la idea “sonora”, l’experimentació amb nous formats, i la presentació, avaluació i discussió dels treballs pràctics.

Amb aquest nou cicle es completen els cursos adreçats a quatre dels perfils més comuns a les  emissores municipals de la xarxa de ComRàdio: direcció, redactors, tècnics i creatius publicitaris. Més de 100 professionals han assistit als anteriors cicles organitzats per l’Aula de formació de COMRàdio. L’aula de formació és una línia de servei adreçada a les emissores municipals per oferir als treballadors i professionals de les emissores formació permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes