Mobilitat sostenible amb Jordi Sacristan

Arxiu històric - 21/01/2011

930 Original Sacristan b

La mobilitat viària sostenible era el motiu del programa presentat per Jordi Sacristán, Mobilitat sostenible. S’emetia diàriament durant 5 minuts a les 6 de la tarda i els dissabtes a les 15.30, la temporada 2003/2004.

Mobilitat sostenible amb la col·laboració de l’Associació per a la promoció del transport públic, patrocinat per Tranvia Metropolità, Diputació de Barcelona Xarxa de Municipis i l’Ajuntament de Barcelona. Formaven part de l’equip del programa, Carme Parras a la producció i Ivan López a la realització tècnica, amb la col·laboració de Juanjo Yunquera.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes