20110118 Equip Extraradi

Fabio Sáenz, explorador i cocteler del programa, ha elaborat una recepta especial per crear aquest nou còctel. En Fabio fa un còctel en directe cada mes al programa i és el propietari del Cassette Bar.

La recepta s’ha mantingut en secret (sobres segellats, codis criptogràfics i tot això) i es presentarà en societat aquest dimecres a les 20h al Cassette Bar. L’acte comptarà amb la presència dels col·laboradors i tertulians del programa, entre els quals destaquen David Carabén (Mishima), Sandra Uve, Nubla, Sònia Gómez, Santi Balmes (Love of Lesbian) i Bob Pop entre molts altres.

També es presentarà la campanya de “punts recomanats”. L’Extraradi distingirà els locals, sales i qualsevol tipus d’espai que tingui un especial interès. Seran espais de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Se’ls identificarà amb un adhesiu específic i s’inclouran en un mapa virtual que podrà ser consultat a Internet i en aplicacions de geolocalització. El primer adhesiu l’enganxaran justament al Cassette Bar.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes