Hristo Stoickov

Era una visita inusual per a l’equip del programa Dies de ràdio: el futbolista Hristo Stoichkov estava a punt de rebre un multitudinari homenatge a Barcelona però, abans, va voler compartir algunes impressions amb l’Elisenda Roca a la sintonia de COMRàdio.

Havia estat un dels grans referents del Dream Team, una generació daurada de jugadors que havien guanyat tots els títols possibles amb el F.C.Barcelona. Búlgar, i amb fama d’haver sigut el més indomable i el més rebel de tots els seus companys d’equip, Stoichkov va parlar de la difícil relació que sovint s’estableix entre jugador i entrenador. Bona prova d’això havia estat la tensió viscuda a les ordres de Cruyff i, més tard, en una etapa diferent, quan va haver de treballar per Van Gaal.

Les dues filles del convidat –presents també als estudis-  responien a les preguntes de l’Elisenda Roca en aquesta entrevista que va tenir lloc el 29 de maig de 2004.

Cliqueu aquí si voleu escoltar aquest programa.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes