José Luis López Vázquez

Sílvia Cóppulo, conductora del Catalunya en Plural a la freqüència de COMRàdio, entrevistava una figura imprescindible per parlar del cinema espanyol: l’inoblidable actor José Luis López Vázquez.

Us oferim aquesta entrevista quan  ja s’ha complert el primer aniversari de la seva mort el 2 de novembre de 2009. Aquesta conversa va tenir lloc aprofitant que l’actor era a Barcelona per representar, sota la direcció de Víctor Conde, l’obra “Cena para dos” al teatre Goya; era el 12 de febrer de l’any 2003.

La biografia cinematogràfica de López Vázquez es remuntava a l’any 1951, quan feia el seu debut a la gran pantalla amb “Esa pareja feliz”, dirigida per Luis G. Berlanga i Juan Antonio Bardem. Aquest va ser el punt de partida d’una carrera imparable. Però potser la imatge que tenim més present és la del convidat protagonitzant “La cabina”, d’Antonio Mercero.

Podeu escoltar una conversa d’una gran humanitat, on l’intèrpret parlava de les  il·lusions que dipositava en el futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes