Elisenda Roca especial

L’Elisenda Roca, gran admiradora seva, l’havia fet matinar un dissabte per tenir-la al Dies de ràdio del 31 de maig de 2003. Molt afònica, amb una veu que no semblava la seva, l’Anna Lizaran s’hi va afegir a l’esmorzar de la COM, tot advertint als oients que no s’espantessin.

L’excepcional intèrpret va parlar d’“Escenes d’una execució”, l’obra que estava fent al Teatre Nacional de Catalunya i que ja havia portat de gira per tota Espanya. D’aquest muntatge destacava, sobretot, la relació entre art i poder i la complexitat de les relacions humanes, reflectida a la perfecció a través dels personatges.

Del teatre va dir que donava per viure, però no per estalviar massa. Va explicar al voltant d’això que els actors no cobraven gairebé res pels assajos, però que es recuperaven quan estrenaven funció. L’únic que arribava a sanejar l’economia dels intèrprets era la televisió i el cinema.

L’Anna va explicar molts detalls de la seva relació amb Pedro Almodóvar durant el rodatge de “Tacones lejanos”; també va comentar la decepció que va patir en adonar-se que moltes de les escenes que havia fet no s’havien inclòs al muntatge final de la pel·lícula.

El col·laborador del programa Pere Vall ens portava alguns dels millors moments de l’Anna Lizaran al cinema, com la seva participació a l’òpera prima de Miguel Albadalejo, “La primera noche de mi vida”.

Podeu escoltar aquí l’entrevista sencera.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes