Elisenda a Sant Pedor

L’actor era a Barcelona interpretant l’obra “Un hombre con suerte” a la sala Villarroel. El mateix dia que l’estrenava va fer els 65 anys; l’equip al complet del Dies de ràdio va voler celebrar en directe el seu aniversari. Fins i tot van menjar pastís i el convidat, emocionat, va bufar les espelmes.

Ben plantat, seductor, molt divertit i un punt provocador, Galiardo va explicar perquè l’escenari natural de l’actor era el teatre, i no el cinema o la televisió. En la seva opinió, la televisió acabava automàticament amb la tercera dimensió de l’actor, deixant-lo totalment pla. Només les grans sèries el podien il·luminar amb les seves escenografies. D’altra banda, el cinema conservava la seva mística, el ritual de l’obscuritat i del visionat de l’obra en una sala fosca; des d’aquesta consideració respectava també les tres dimensions de l’intèrpret.

El Pere Vall i la Blanca Lucas acompanyaven l’Elisenda Roca als estudis de COMRàdio durant l’entrevista: escolteu alguns dels millors moments en la llarguíssima trajectòria d’aquest actor, també els comentaris dels oients i el resultat d’una enquesta efectuada entre els nens d’una escola barcelonina per saber què entenen per galant.

Us deixem amb aquesta divertida entrevista.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes