2001-07-29-COMdiesderadio-aquariumbcn08 b

Es podria dir que el 2004 va ser l’any Pertegaz: en aquells moments molts reconeixements arribaven al dissenyador per les seves set dècades de bon ofici. Des de feia un mes una exposició, “La màgia de Pertegaz”, retia homenatge al seu treball a les instal·lacions del Palau Robert.

El 27 de novembre de 2004 el programa Dies de ràdio esmorzava amb una figura internacional de l’alta costura, responsable de tot un món de bellesa i fantasia inspirat en la feminitat. Manuel Pertegaz parlava amb l’Elisenda Roca sobre tota una vida dedicada a la moda, però també dels seus premis i de la relació que tradicionalment establia amb les seves clientes, dones poderoses que intentaven seduir-lo perquè ell aconseguís la transformació, el miracle. La transició havia afectat severament la seva economia, encara que va confessar a l’Elisenda que va trobar la manera de salvar el patrimoni.

Manuel va escoltar amb atenció com els hi agradaria vestir-se el dia de la seva boda a unes nenes amb edats compreses entre els 7 i els 10 anys. El modista també va parlar de la polèmica relacionada amb el vestit que havia confeccionat per a la princesa Letizia en aquesta visita als estudis de COMRàdio.

No perdeu detall d’aquesta entrevista.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes