Crònica de l’any 2002 amb Jordi Sacristán

Arxiu històric - 31/12/2010

18 Sacristan Cronica 1x1

2002 havia estat un any marcat per l’entrada en vigor de l’euro i la fi del miracle econòmic d’Aznar. La tragèdia del Prestige, un dels majors desastres ecològics de la història del país, esdevingut també un error polític de primera magnitud.

L’any 2002 acabava amb una immensa taca negra a les costes gallegues, al Cantàbric i al País Basc, però també a l’expedient del president del govern, José María Aznar, i del Partit Popular. Es tractava d’una catàstrofe segurament inevitable, però terriblement mal gestionada per uns dirigents polítics que van voler amagar la magnitud de la tragèdia.

La lluita contra el terrorisme internacional resultava absolutament complexa i continuava centrant l’agenda informativa. Jordi Sacristán presentava aquesta Crònica de l’any 2002, un balanç de l’any elaborat pels serveis informatius de COMRàdio.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes