20061128 Anna Pérez b

Podeu escoltar ara aquesta atractiva proposta radiofònica presentada per l’Anna Pérez Pagès a la sintonia de COMRàdio. L’Il·lusions 2004 ens ajudava a superar la ressaca després de la nit de cap d’any.

L’Anna Pérez ens parlava amb molt sentit de l’humor de com havien anat els preparatius per a la celebració que tot just acabàvem de viure.  N’estava segura que havíem passat per totes les fases, començant per la pregunta “què fem per cap d’any?”. De ben segur que les propostes que ens havien arribat per a aquella nit tenien un interès dubtós, però finalment havíem optat per ser pragmàtics… Tot i això, l’incertesa s’havia mantingut fins a l’últim moment.

L’Il·lusions 2004 us farà passar una bona estona al temps que us proporcionarà alguns consells per afrontar la darrera nit de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes