Coppulo 019 b

María Antonia Abad Fernández, més coneguda amb el nom artístic de Sara Montiel, parlava sense embuts d’alguns dels moments més íntims de la seva vida. Era al Catalunya en plural del 28 de desembre de l’any 2000: la periodista Sílvia Cóppulo entrevistava l’actriu i cantant, un dels mites eròtics més importants dels anys ’60. Convertida amb el pas del temps en tota una llegenda, acabava de publicar un llibre de memòries amb el títol de “Vivir es un placer”.

Us convidem a escoltar aquesta conversa, que va tenir lloc als estudis de COMRàdio ara ja fa deu anys. A Saritísima no li va tremolar la veu quan va dir que havia nascut l’any 1928 i que tenia 72 anys. En la signatura del contracte amb els editors Plaza & Janés per publicar el seu llibre de memòries, la Sara els hi va dir que necessitava una persona que l’ajudés a expressar per escrit la seva manera de ser. L’escriptor Pedro Villora va ser qui, finalment, es va encarregar de transcriure moltes hores de conversa, d’arreglar frases i de puntuar, amb l’únic objectiu de reflectir en el paper la manera de parlar de la Sara Montiel.

En aquesta conversa sabreu algunes curiositats de l’artista, com el seu amor per la pintura- a casa en té una important col·lecció que inclou tres Casas, dos Picasso i dos Palmaroli- la seva relació amb el règim durant els anys del franquisme, els seus coneixements de fotografia o la raó per la qual es declara contrària a l’avortament.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes