Johan Cruyff

Joan Barril, conductor de La República a la COM, rebia el seleccionador Johan Cruyff, que avui ha estat notícia pels bons resultats que la selecció catalana de futbol va aconseguir ahir en el seu partit contra Hondures.

Daniel Fernández, Ernest Folch i Joan Ollé no van voler perdre l’oportunitat de parlar amb un dels millors jugadors de la història del futbol. En aquesta entrevista, Johan Cruyff va explicar en què consistia la vida que portava en aquells moments, dedicat sobretot a la construcció d’un centre esportiu. En el retrat del convidat, el col·laborador de La República Salvador Sostres afirmava que “l’arribada de Cruyff va portar la imaginació a un país que patia de vulgaritat i misèria”.

Tots plegats van parlar del 1973: amb Franco encara viu, el jugador holandès aterrava al F.C. Barcelona amb només 26 anys. Us deixem amb l’entrevista sencera, una animada conversa que va tenir lloc el 15 de desembre de 2000, on Cruyff repassa la seva trajectòria i anuncia els seus projectes de futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes