20907 Oscar Ramos 2 b

Us oferim ara el programa especial que els serveis informatius de COMRàdio van preparar per acomiadar l’any 2001. Es tractava d’elaborar un recull dels esdeveniments informatius que havien marcat el decurs dels darrers dotze mesos.

Els atemptats a les torres bessones de Nova York, l’11 de setembre d’aquell any, havien canviat el món; era la notícia que més ràpidament s’havia desplaçat per tot el planeta. Les conseqüències d’aquests atemptats i l’ofensiva militar iniciada pels Estats Units a l’Afganistan eren els fets més rellevants d’un any que havia deixat molta informació. Al nostre país ETA tornava a assassinar: Manuel Giménez Abad, president del Partit Popular d’Aragó, va morir quan es dirigia amb un dels seus fills a l’Estadi de la Romareda per veure un partit de futbol. Dos trets li van segar la vida; amb aquest assassinat, la banda terrorista posava fi a la treva més llarga de la seva història.

El pla hidrològic i la discussió al voltant del trasbalsament de l’Ebre també van marcar l’any 2001 l’agenda informativa.

Feu play aquí per escoltar els fets més importants de 2001 amb Oscar Ramos i París, actual director dels Serveis Informatius de la COM.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes