Els fets més importants de 2000

Arxiu històric - 27/12/2010

COMRàdio10anys

Continuem recordant els fets que van marcar l’actualitat informativa dels darrers anys. El canvi de mil·lenni, la transició entre el segle XX i el XXI, va estar carregada d’esdeveniments que el servei d’informatius de COMRàdio va recollir amb molta cura en aquest resum que ara us oferim.

Podeu rememorar un any marcat pel fenomen de la immigració, la desacceleració de l’economia en el món capitalista i la violència d’ETA.  La banda terrorista havia marcat l’agenda de l’any; els seus assassinats havien tornat a portar el dolor a moltes famílies.

José Mª Aznar ocupava per quatre anys més la Moncloa: ho feia gràcies a la majoria absoluta al Congrés dels Diputats que el seu partit havia obtingut durant les eleccions del 12 de març d’aquell any. La derrota del PSOE provocava la renúncia immediata de Joaquín Almunia com a cap de cartell; José Luis Rodríguez Zapatero va ser nomenat a continuació secretari general del partit socialista.

Als Estats Units George Bush es proclamava president tot i la denúncia d’irregularitats a les butlletes electorals de l’estat de Florida.

En Ramon Company, el Pere Sanz i l’Anna Murgadas ens proporcionaven informació de primera mà en aquest resum dels fets més rellevants de l’any 2000.

1 comentari Els fets més importants de 2000”

  1. vika escrigué:

    mira podiueu dir sobre el dia 20-12-2000 sisplau sobre fets historics o necesito per un

    treball saps noi o noia

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes