Sergi Bruguera

El programa Dies de ràdio tenia com a convidat el tenista Sergi Bruguera el 21 de desembre de 2002. L’esportista visitava els estudis de la COM per parlar amb l’Elisenda Roca de com havia canviat la seva vida des que havia deixat, feia tan sols uns mesos, el món de la competició. Tots dos van fer una repassada dels moments més importants en la trajectòria esportiva del tenista, que va guanyar dos Roland Garros i va arribar a ocupar el tercer lloc del rànquing mundial.

El Sergi s’havia allunyat voluntàriament del tenis, l’esport al que havia dedicat tants anys de la seva vida, per encetar una nova etapa centrada en la seva parella, el futbol que practicava en un equip de segona regional i una empresa que estava posant en marxa amb un íntim amic.

El convidat explicava en aquesta entrevista que l’aspecte mental és primordial per a la competició i que sense ganes no es pot arribar enlloc; en els últims temps havia sofert diverses lesions que havien minat el seu estat d’ànim. De la darrera, que va comportar una doble operació a l’espatlla, havia trigat a recuperar-se un any. Això li va consumir molta energia i des de llavors va sentir que no tenia més força interior per continuar sacrificant-se.

Escoltem les paraules de l’esportista Sergi Bruguera, un home que es va convertir en referent mundial del tenis espanyol dels anys ’90.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes