Catedral de Girona

Seguim contribuint a l’ambient nadalenc, en aquesta ocasió amb la Missa del Gall que es va oficiar a la Catedral de Girona el 25 de desembre de 2003. Monsenyor Carles Soler i Perdigó, bisbe de Girona, era l’encarregat de celebrar aquesta missa la gran nit de Nadal.

Des de la capella dedicada a Sant Narcís, l’equip del programa comptava amb el Joan Antoni Calderón i l’Itziar Seguí a la realització tècnica, una tasca recolzada als estudis de la COM pel Pere Vives.

Carles Sánchez, delegat de mitjans de comunicació del Bisbat, oferia un ampli seguiment de l’acte en aquesta nit excepcional guarnida pel talent dels membres de la capella de música de la Catedral.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes