2008. Especial Nadal del Què has dinat?

Arxiu històric - 17/12/2010

COMQuehasdinat_facebook

Tant si us agrada el futbol com si no, us recomanem que escolteu aquest programa que l’equip del Què has dinat? havia preparat el 25 de desembre de l’any 2008: en l’emissió número 84 d’aquest espai, la informació esportiva seia a la banqueta per deixar pas a una selecció musical vinculada amb l’esport rei. Per definir-la, utilitzarem un adjectiu que se li aproxima bastant: divertidíssima.

Sergi Mas, presentador d’aquest espai a la COM, introdueix cadascuna de les cançons que composen l’extraordinari repertori, i ho fa amb el seu característic sentit del humor. Els membres de la chirigota Los Juancojones, amb la seva “A mi me gusta el fútbol”, o artistes com Melendi, amb un tema que portava el mateix títol, sonaven a través de les ones. Tito Fernández amb l’èxit “Cero a cero” ens convidava a sumar-nos a la festa.

El programa obria una nova secció dedicada a la llegenda de Maradona, una figura molt present en les lletres d’aquesta selecció. Bona mostra d’això són els temes que li van dedicar els germans Calatrava i la banda Mojinos Escozíos.

Si voleu passar una bona estona l’especial Nadal del Què has dinat? és, definitivament, el vostre programa.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes