Els millors Desitjos per l’any 2006

Arxiu històric - 16/12/2010

20061128 Juanjo Yunquera b

Temps d’il·lusions, temps per començar a pensar en els nostres desitjos de cara a l’any nou: precisament això és el que feien els convidats del Juanjo Yunquera a l’espai Desitjos de la sintonia de COMRàdio. Els primers a formular-ne els seus van ser els components del grup Pastora: la Dolo ho tenia molt clar, ella volia pel 2006 una casa, en Pauet tenir un fill, i el Caïm, que el nou disc anés bé per poder continuar treballant. També van referir-se a la seva gira ideal pensant en l’any nou.

L’actriu Mont Plans desitjava la fi de la violència i ens obsequiava amb un cuplet molt divertit. El director i presentador de La divina comèdia, en Miquel Giménez, era més conservador, ja que només demanava estabilitat.

Marc Parrot va ser un altre dels convidats en aquesta edició del Desitjos: 2005 havia estat per a ell un any fantàstic, i no volia que s’espatllés al 2006. Escoltàvem “Porteu-me carbó”, del seu disc en català “El mentider”.

La companya Maite Polo ens portava les felicitacions en nom de tot l’equip del COMDiumenge.

Música i ambient nadalenc amenitzaven la vetllada en aquesta proposta radiofònica presentada pel Juanjo Yunquera.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes