COMExtraradi_avatar

Torna l’ambient festiu a la COM amb La nit dels 24

Continuem amb la programació nadalenca en el nostre afany de començar a preparar l’ambient per a aquestes festes: avui hem volgut recuperar La nit dels 24, una divertida proposta radiofònica en què 24 músics catalans configuraven la banda sonora d’una de les nits més importants de l’any, la nit de Nadal. Per fer-ho, cadascun d’ells triava dues cançons, una pròpia i l’altra d’un músic o d’una banda que tingués relació amb les seves preferències en matèria musical. Els realitzadors d’aquest programa eren els components de l’equip de l’Extraradi.

En Marc Parrot obria aquest interessant repertori amb la seva nadala “El caganer de l’any” i ens recomanava un tema d’en Pau Riba que estava inclòs en el disc “Dioptria II”: “Simfonia núm.1 (d’una nit d’un matí de Nadal)”. La música continuava amb la cançó Jean-Luc, primera en l’àlbum “Bed & Breakfast” dels Amics de les arts. Un dels amics, concretament en Joan Enric, ens posava un tema del Herman Dune titulat “My Home Is Nowhere Without You” del disc “Next Year in Zion”.

Tot això i molt més, amb contribucions com les del Sobrino del diablo i la Maria Coma, i temes de Sigur Ros i Patrick Watson, en aquest programa especial que no us podeu perdre.

La nit dels 24 es va emetre el 24 de desembre de 2009.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes