Resum informatiu 1997

Arxiu històric - 1/12/2010

Miguel Angel Blanco

Recuperem el resum de l’any que els serveis informatius de COMRàdio havien preparat per a la nit de cap d’any de 1997. Les veus de Pere Mas i Pere Sanz, els periodistes encarregats de conduir el programa, ens guiaven en aquest interessant recorregut per alguns dels fets més rellevants que hi havien tingut lloc: des de la massiva mobilització per demanar l’alliberament de Miguel Ángel Blanco, passant per la comunicació del seu assassinat a mans d’ETA, la tràgica mort de Lady Di, l’enllaç de la princesa Cristina amb l’Iñaki Urdangarín i també  el relleu de Joaquín Almunia a la secretaria general del PSOE després de la renúncia de Felipe González.

El resum informatiu del 1997 ofereix un exhaustiu seguiment de totes aquestes qüestions donant veu als protagonistes i deixant als oients un espai per a la reflexió.

Escolteu el balanç que fa aquest programa dels esdeveniments que havien marcat els darrers dotze mesos.

A la fotografia Miguel Angel Blanco, assassinat per ETA.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes